265/70R16 Matador MP92 Sibir Snow SUV 112T

265/70R16 Matador MP92 Sibir Snow SUV 112T

4x4&SUV
Žieminės padangos

Likutis 0

Matador MP92 Sibir Snow SUV M+S. Padanga turi šiuolaikinį asimetrinį dizainą su nekryptiniu protektoriumi ir skirta eksplotuoti žiemos sąlygomis plačiai SUV, 4x4 automobilių kategorijai. Eksplotuojant žiemos sąlygomis MP92 Sibir Snow užtikrina gerą sukibimą ir važiavimo saugumą.Padanga gaminama 25 išmatavimų ,ratlankio diametras nuo R15 iki R20 su greičio indeksais nuo T iki V (nuo 190km/h iki 240km/h). Pavadinime esantis žodis "Snow" reiškia, kad padanga skirta eksplotuoti europinės žiemos sąlygomis be dyglių pritaikymo. Užrašas M+S reiškia, kad padanga sėkmingai praėjo traukos ir sukibimo bandymus ir atitinka ASTMF-1805 standartus. Protektorius asimetrinis padalintas į dvi dalis: 1. išorinė protektoriaus dalis uždaro tipo, padidinta kontakto vieta ant išorinio peties užtikrina gersnį automobilio valdymą ant sausos kelio dangos. Dėka skirtingų protektoriaus blokų ilgių išdėstytų per visą protektorių sumažinamas padangos triukšmo lygis. 2. vidinė protektoriaus pusė turi optimizuotą kontaktą su kelio danga, kas dera su plačiais radialiniais grioveliais ir duoda teigiamą efektą važiuojant šlapia kelio danga. 3. tiesūs radialiniai grioveliai garantuoja greitą vandes pašalinimą iš padangos ir kelio kontakto vietos taip eliminuodami akvaplanavimo tikimybę ir tuo pačiu užtikrina automobilio stabilumą. 4. 3D lamelės suteikia protektoriui optimizuotą standumą ir užtikrina komfortišką vairavimą užsnigtame kelyje. 5. Z formos grioveliai užtikrina gerą sukibimą ant sniego, išskirtines važiavimo savybės ant ledo ir sniego košės, o taip pat gerai subalansuotas stabdymo charakteristikas. 6. vidinės ir išorinės pusės šoniniai grioveliai garantuoja gerą sukibimą ir puikų stabdymą ant sniego, bei veiksmingą vandes pašalinimą.

Matador - pasirengęs iššūkiams!

Matador prekinis ženklas, priklausantis Continental Group koncernui, vienas populiariausių prekinių ženklų padangų rinkoje ne tik Lietuvoje bet ir Baltijos šalyse bei Europoje. 
Kompanija įkurta 1905 metais Puchovo mieste, Slovakijoje. Ilgametė patirtis bei naujausios technologijos užtikrina Matador padangų aukštą kokybę bei nepriekaištingą vairavimą kelyje. Daugiau nei 110 metų patirtis, platus padangų asortimentas, apimantis populiariausių transporto priemonių kategorijas, užtikrino daugelio Europos vairuotojų simpatijas. 

Europos Sajungos Žymėjimai

Padangos plotis: 265
Padangos aukštis: 70
Ratlankio skersmuo: 16
Automobilio tipas: 4x4&SUV
Sezoniškumas: Žieminės padangos

Kiti 265/70 R16 pasiūlymai